contact button

facebook button

twitter button

Workshop voor kunstenaars

Workshop leer uw eigen kunst fotograferen... of laat ons het doen!

 

 

Ik leer u foto's maken van uw eigen werk, of doe dat voor u. In overleg kom ik bij u langs om uw wensen voor het fotograferen van (een deel van) uw eigen werk te bespreken. Ook kunt u als groep aan een workshop meedoen, waarin ik met u deel waar u rekening mee moet houden als u zelf uw eigen werk fotografeert.

Op uw verzoek plannen wij een of meer data in voor een workshop bij u in de buurt.

U kunt contact met ons opnemen via het Aanmeldformulier.

Geregeld geven wij workshops voor kunstenaars, die er moeite mee hebben hun eigen werk fotografisch vast te leggen. Natuurlijk kunt u zelf heel aardig plaatjes maken van uw werk, maar een representatief, professioneel beeld van uw schilderijen of ruimtelijk werk maken is toch andere koek. Eigen pogingen leiden meestal toch tot onechte kleuren, onscherpte, verkeerde weergave van het materiaal, en onjuiste verhoudingen van de weergave.

Leer uw eigen objecten fotograferen…

Wij leren u hoe u uw eigen objecten zo kunt fotograferen, dat ze technisch goed zijn en dat u ze kunt gebruiken bij een presentatie, in een portfolio, een folder of een website. De workshop duurt een dagdeel, van 10.00 tot 13.00 uur, of van 13.00 tot 16.00 uur. U werkt met uw eigen camera. Niet in alle gevallen is deze geschikt voor het maken van kwalitatief goede opnamen.

…of schakel ons daarvoor in

U kunt er ook voor kiezen om een aantal objecten door ons te laten fotograferen. Afhankelijk van de situatie en uw werk fotograferen wij uw objecten buiten, of binnen bij onze eigen kunstverlichting. Ten slotte kunnen wij u ook adviseren over het maken van een toepasselijke portfolio, of deze in overleg voor u maken.

Gebruik het Aanmeldformulier voor meer informatie

Het fotograferen van een serie objecten (en het maken van een portfolio) gaat geheel in overleg met de kunstenaar, ook qua prijs. Leg contact via het Aanmeldformulier (zie kader linksboven), dan informeren wij u over onze concurrerende tarieven, ook van de workshop.

Als professioneel fotograaf exposeer ik geregeld. Ik ben aangesloten bij de Sociëteit van Drentse Kunstenaars, en ben lid van enkele andere kunstcollectieven. Ik ben medeoprichter en ex-voorzitter van het Cultureel Platform De Wolden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by CouchCMS